Jessica Zederfeldt

Mitt bidrag den här julen
Har precis kommit hem. Vi går och lägger oss på en gång nu, vi är rätt trötta båda två och ska upp tidigt å jobba imorgon igen. Men vi gör det tillsammans och det är underbart! Förresten hörrni ville min fina Bea hjälpa mig att slå in mitt bidrag till skokartongsapellen för i år, igår kväll. Skulle vilja ge så mycket. Blev en full kartong igår men nästa år ska jag börja att slå in tidigare. Jag har ju samlat saker och lagt undan sedan i sommras, men blev lite stressigt att slå in allt, sista dagen är i morgon och jag vill ge så mycket jag bara kan! Men hinner inte mer för iår. Blev allt från barnböcker till spännande thrillers, spaprodukter, mjukisdjur och köksgrejer och annat fint. Älskar SÅ MYCKET att GE presenter. Ska krypa ner i famnen på min kärlek nu. Sov så gott alla fina, och åter igen! Tack för att ni dagligen fortsätter följa mig. Största kärleken till er! 
Fina lördag
Hade en riktigt bra fredagskväll med Bea igår. Vi tog det väldigt lugnt, tror båda var helt slut från veckan. Blev rätt sent men jag och Tobias orkade oss upp imorse i alla fall, båda skulle jobba. Tobias jobbar dock längre än jag idag så passade på att åka och fylla på naglarna under tiden! Oj vad nöjd jag blev! Riktigt juligt blev det, hann hitta ett riktigt rött juligt läppstift och en liten "keep up the good work" present till mitt hjärta också. Sitter å väntar på att prinsen ska plocka upp mig nu så åker vi hem till hans mamma för att fira henne eftersom hon fyllt år i veckan. Riktigt bra Lördag! Visar er sakerna och naglarna lite senare. 
Tidiga julklappar
En av alla fördelar med att arbeta på förskola är dom små (och stora för den delen) julklapparna man får av alla fina barn och föräldrar som avslut på höstterminen. Kolla bara hörrni på den senaste julklappen jag fick från föräldrarna och barnen på en utav avdelningarna! TACK! Så roligt att kunna få öppna lite i smyg innan julafton också. Jag är ju så extremt nyfiken. Om ni inte vet vad Box Experience är för något så är det ungefär som Livit.se. Lär nog välja något i stil med spa! Vi får se. Pratade med kollegorna om att vi ska gå tillsammans så får se vad vilä väljer. Men en avslappnande massage nu hade suttit RIKTIGT BRA! Hur som helst. Fredag idag och jag jobbar till halv 5. Ska möta upp min fina efterlängtade Bea efter jobbet, käka något och åka hem till mig och Tobias så hon får kika på vår nya lägenhet. Riktigt trött just nu. Ska bli skönt med helg!