Jessica Zederfeldt

Julklappar
För min egen del så är jag nästan klar med allas julklappar. Men jag har helt missat att önska själv. Det finns såklart flera saker jag väldigt gärna skulle vilja ha, listan kan göras lång och jag har säääkert nämt en hel del när jag och Tobias gått och fönstershoppat. Sånna presenter är ju underbara, för man önskar sig det, men glömmer ju bort det så småning om. Och då blir det ju en överaskning när det sen är dags! Men har dragit upp två alternativ som jag spanat på ett tag. Jag skulle trivas såååå bra i en Jumpsuit. Märke kvittar såklart och skulle bli överlycklig för vad som helst i mysväg, men jag tycker den här från Onepice är galet fin. Tyvärr kostar den en del vilket gör önskningen tveksam. Men men, önska får man alltid göra. Sen har jag spanat in den här skrubben från The Body Shop. Den luktar jättegott och skulle väldigt gärna vilja pröva den! Den är en aning billigare vilket känns bra i magen. Finns massa härliga kroppskrämer till som luktar jättegott också. Mums för kroppen! Smycken och hudvård kan man aldrig få förmycket av. Önskar mig en "hårig" boll som smycke till min MK väska också, gärna, grå, vit eller beige så den sticker ut från väskfärgen lite. Helt galet att det är 1 December i morgon! 
Underbara helg!
Jag har haft en helt OTROLIG helg! Hela lördagen var fantastisk. Möhippa för min älskade syster och oj så jäkla lyckat ALLT blev! Tyvärr finns det fortfarande saker jag inte kan avslöja om den men inget kunde faktiskt blivit bättre, okej några mindre regndroppar hade väl inte skadat men inövrigt var allt helt magiskt! Min söndag var exakt lika dan, fast med annat upplägg! Åh, VET NI?! Jag och min älskade, älskade Tobias har blivit sambos och från och med nu bor vi tillsammans i lägenheten jag bor i. ALLT känns så PERFEKT!♡ 

Vi tog en riktigt lång sovmorgon innan vi åkte till Bauhaus och köpte en öppen spis. Svängde förbi Maxi för att handla en del mat och sen hem igen. Jag städade upp lägenheten litegrann medan hjärtat satte igång med att montera ihop spisen. Hann inte va me när den var klar för jag skulle på middag hem till min syster inför bröllopet. Det var en del saker som vi skulle gå igenom och passade på med middag för brudtärnor, marschallkar (stavning?) och såklart brudparet själva. Så mysigt och gott. Tog bussen hem igen vid halv 9. Och när jag kom hem, jag lovar hela jag smälte av kärlek. Då har han tänt ljus i hela lägenheten, den öppna spisen är på plats. Det blev helt jäkla galet bra! Han hade värmt varsin varm choklad, satt på julkalendern med Pelle Svanslös, (en av mina absoluta favoriter), och tänt första adventsljuset. Jag kunde verkligen inte fått ett bättre avslut på helgen. Helt fantastiskt! 
Ny kör vi möhippa!
Äntligen! Så mycket planering Steffie har ordnat. Vi började dagen med helt sjuuukligt god brunch! Sen fick hon två paket med outfiten hon ska ha under större delen av dagen. Älskade syster va söt du är! Temat är askungen eftersom hon är våran egen prinsessa. Sen blev hon sminkad av en make up artist, eller rättare sagt en som är under utbildning. Hon blev väldigt fin. Sen drog vi iväg till tåget och nu är vi på g in mot nästa aktivitet. Kan såklart inte skriva mer om det just nu för att inte avslöja något men håll koll så uppdaterar jag mer.