Jessica Zederfeldt

Drömmer till sol, bad och värme!
 
Jag längtar så himla mycket nu! Det är mindre än en månad kvar till jag får värme, massor av god mat och drinkar i första hand och känna det svalkande poolvattnet mot kroppen. Sanden mellan tårna och en glass i min hand, eller vad säger ni?! Åter igen, jag önskar jag bodde i ett varmt land året om.
 
Men nu krigar vi på denna dag och så närmar vi oss solen med stormsteg. Jag har hunnit bränna av en väldigt jobbigt Tabatapass idag, herre gud alltså! Pulsen och musklerna fick jobba stenhårt och även om vi vart klara före tidsplanen i boxen räckte det gott och väl. Jag tror jag hade rent utav sagt spytt om jag fortsatt. En klapp på axeln till mig och min fina syster. Nu har jag ätit frukost för ett tag sedan och planen är att läsa igenom ett antal artiklar, göra några frågeställningar kring dessa som senare ska användas i en intervju. Räcker tiden till packar jag lite också innan jag tar bilen för att beställa ballonger till vårat kommande 25-årsfirande och hämtar upp min prins. 
 
Förresten, jag ska visa upp mina godingar som jag fått hem också, skorna ni vet som jag köpte för ett pangpris i för ett par dagar sedan...
 
#1 - Lydia

Åh vad härligt!

Svar: Ja verkligen så härligt! :)
Jessica Zederfeldt

#2 - josephine Asplund

Hoppas du får en fin dag & lycka till med bloggen! Kram<3

Svar: Tack!! Det hoppas jag att du med får! :) kramar <3
Jessica Zederfeldt