Jessica Zederfeldt

MINA MÅL 2017
Ett godisfritt år
Ja det här löftet är väl något som jag borde börjat med redan när jag var liten. Men jag har alldele för dålig karaktär för att ha lyckats. Men nu tänker jag ge mig fanken på att jag ska klara det. Jag tänker att om min sambo, som rökte när vi träffades, har lyckats sluta bara poff pang, och vart rökfri nu 1,5 år. Så måste jag kunna bevisa för mig själv att jag också kan.
 
Resa till minst två olika nya städer, utomlands eller inrikes
Jag älskar att resa och se mig om kring, så det här är ett mål jag verkligen ser fram emot att uppfylla!
 
Få en fantastisk sommar
Jag tycker alltid att sommaren alltid rusar för bi i full fart, så denna sommar så ska jag försöka att utnyttja var enda varm dag jag bara kan!
 
Spara till något dyrt materiellt genom att spara in på onödiga mindre utgifter
Alla har vi ju våra meteriella drömmar, jag har flera stycken. Och nu när jag satt upp dessa mål så ska jag även försöka spara ihop till en av dessa, som en klapp på axeln för att jag gjort mitt bästa under året. 
 
Komma i ordning med all inredning i lägenheten
Det är också något jag ser fram emot extremt mycket. Jag har ju inredning som en av mina hobbies, en väldigt dyr hobby tyvärr. Men i ordning här hemma vill vi ju båda komma, så det ska nog gå bra.
Klara alla kurser i min utbildning med minst ett Godkänt
Det är också ett bra och rimligt mål. Inget konstigare än så. 
 
Utmana mig att göra något jag tycker är läskigt eller obehagligt
Det är alltid riktigt roligt att känna att man klarar av något man inte trodde att man skulle klara av från början, och framför allt om man tycker att det är något läskigt eller obehagligt. Jag vet ännu inte vad det kommer att kunna vara, utan det får jag helt enkelt se.
 
Börja på professionell danskurs med Tobias 
Vi båda älskar att dansa och vill utvecklas som par. Plus att vi mår extremt bra av musik och att dansa. Så det här kommer ju bara kunna bli en energipåfyllning i vardagen.
 
Träna en gång i veckan + minst en längre promenad i veckan
Ja, jag tänker att det är lika bra att börja i små doser så att jag får in det som en livsstil och inte som något tillfälligt. Jag vill få en starkare, rörligare och smidigare kropp. Yoga kanske är ett till alternativ förresten. Jag är så extremt stel.
 
Ta mig tid att göra iordning fotoalbum med alla foton jag och Tobias har tillsammans
Vi har så mycket foton och vi har hunnit med två egna resor tillsammans under våra snart två år. Vi har hunnit åkt till Norge på familjeresa med hans släkt och upplevt en hel del annat tillsammans som vi har på bild. Och för mig är det viktigt att samla alla minnen i olika album. Precis som min mamma alltid gjort sen jag var liten, med fina beskrivande text kommentarer under varje bild. Ja det här blir en utmaning att ta tag i!
 
Tack för att ni läste inlägget! Jag är så nyfiken på vad ni har för mål 2017! Vad är era drömmar och mål? Inspirera mig! ♥
BERRIES FOR BREAKFAST
God morgon på er! Hoppas ni sovit gott. Det har jag tack!
Jag smög upp för en timme sedan och gjorde lite frukost till mig. Tobias sover fortfarande, tror han behöver lite sovmorgon idag. Vi är fortfarande rätt trötta sedan flytten. Så vila är precis vad vi behöver göra nu en stund. Jag har själv krypit ner under täcket igen bredvid Tobias med datorn i knät för att blogga och sedan fortsätter jag skriva på uppfiten jag började på igår. Ska försöka ligga kvar här så länge det bara går idag. För sedan vid 16.00 åker jag och jobbar fram till 24.00 ikväll, kul va? Nope, men det är min helg att jobba kväll så jag har inte så mycket val... men jag har i alla fall ett helgjobb och det är jag tacksam för! 
 
 
Nu är min supergoda frukost i magen och jag ska sätta igång med uppgiften så att jag hinner få första delmomentet klart idag.
 
Tack för att ni läste inlägget! Är ni sugna på att få veta vad jag har för nyårslöften inför 2017 så kika in under dagen ♥ 
NÄSTAN KLARA! - UPPDATERING
Heej på er! Hoppas ni mår bra såhär dagen innan Nyårsafton!
Själv känner jag mig helt slut men glad ändå. Jag är så ledsen hörrni att jag inte bloggade något mer unde våra flyttdagar. Men helt ärligt så var det ett rent skämt att jag skulle hinna ta mig tid till att göra det. Hur som helst gick allting superbra även om det tog sin tid. Och när allt väl var klart för dagen bjöd vi hit två av våra finaste och bästa vänner för att dom skulle få se lägenheten. Vi käkade flytt pizza, (en klassiker så klart!) och dom åkte inte hem för ens klockan 01.00. Så gissa hur trött men glad jag var efter den flyttdagen! 
 
 
På Torsdags morgonen åkte vi och städade ur den gamla lägenheten, köpten en hejdå-blomma till ägaren och lämnade nycklarna. Där efter åkte vi hem och fixade lite i hemmet, åt lunch och sen åkte vi in till stan med bilen för att köpa ett brädspel i en specialbutik som vi suktat länge efter. Och ytterliggare en kväll spenderades med våra fina fina vänner Lisa och Sebastian, vi åt Tacos och spelade Lords of Waterdeep som är strategispelet som vi köpt under dagen. Vi åt godis och tog den lugnt, två riktigt bra dagar tillsammans.
 
 
Idag då, andra natten vi sov här i vårt nya hem och jag sov precis lika gott som första natten! Jag åkte och jobbade ett par timmar på Cirkel K i morse och sen åkte jag hem igen, hämtade Tobias, skjutsade honom till jobbet och handlade lite inrdening på HM Home till badrummet för presentkortet jag fått i julklapp. Och sen vidare hem. Och nu sitter jag här i våran nya soffa, med en katt som sover bredvid. Både tvättmaskin omgång nr. 2 och torktummlare är igång. Och badrummet är så gott som i ordning. Just nu känns det som att jag har sprungit ett långt lopp och precis kommit i mål, med all publik hejjandes på mig och jag i glädjetårar. Hejja mig!
 
 
Resten av kvällen ska jag äntligen (?) ägna mig och studier. Jag har en liten lista av uppgifter som ska vara klart till Tisdag nästa vecka när jag ska upp till skolan igen. Och jag har inte börjat än men, jag tror att jag kommer att lyckas ro hem det här den här gången med. Jag tränar på att inte känna mig stressad utan att jag istället försöker göra det bästa jag kan av situationen jag måste säga att det går riktigt bra. Så allt fokus har legat på flytten, men nu är det dags att rikta fokuset mot studierna. Så nu vet ni vart ni har mig ikväll, vi hörs igen imorgon. 
 
Tack för att ni läste! Imorgon kommer ett inlägg upp om mina målsättningar för 2017, mina drömmar för året och vad jag vill bocka av från min Bucket list det kommande året. Är ni nyfikna på vad det kan vara? Kika in imrorgon ♥
 
Glöm inte att gilla eller kommentera inlägget om ni tyckte om vad ni läste. Puss ♥