Jessica Zederfeldt

Nerbäddad
Två intensiva dagar med jobb har det vart nu. Rätt oplanerat faktiskt, men såhär i efterhand känns det ju värt att ha kämpat sig igenom två pass på Store Support. Men är så där riktigt galet trött nu. Har precis kommit hem, slängt av mig alla kläder och krypt ner i sängen. Tänkte vila en stund innan jag orkar ta mig ut till köket för att göra middag. Sen ska jag fortsätta njuta riktigt mycket av soffan, Tv:n, gos med Leia och godis till Tobias kommer hem från jobbet ikväll. Titta vilken liten sötnos i hörnet som också ville va med på kort! ♡
Inte så populärt
Riktigt seg idag! Vet inte vad som hänt men har varit väldigt trött de senaste dagarna. I och för sig är väl inte det direkt något nytt för mig, men jag känner ändå att det är lite konstigt med tanke på att jag faktiskt är hemma nu mesta dels av tiden. Men men. Tobbe har ju en ledig dagt idag och vi tänkte faktiskt passa på att vara riktigt lediga också. Vi ska åka iväg och käka lite lunch i Farsta centrum nu. Pröva lämna lillfisen en stund och se hur det går så att hon vänjer sig lite vid att vi kanske är borta ett par timmar ibland. Resten av kvällen ska vi spendera framför Tv:n med tvspel och godis. En riktigt tjockiskväll. Mysigt!Köpte ett urgulligt halsband till Leia men det var inte så populärt! I och för sig behöver hon inte ha ett halsband med tanke på att hon än så länge kommer att vara en innekatt, men jag tänkte mer att det kan vara en bra sak för henne när vi ska på utflykt med henne, så som på buss eller annat, OM, jag säger bara OM något skulle hända! Bättre säkert före det osäkra. Men får ta det lite lugnt med henne och försöka vänja henne lite smått vid halsbandet! Nu väntar Tobbe på mig så vi hörs senare ikväll.
Mysfika
Nu har vi kommit hem för ett litet tag sedan. Tack min fina Morbror för skjutsen hem! Även om buss och tågresan till Mormor och Morfar med den lilla gick över förväntan, (älskade lilla skrutt, du får en stjärna i himlen), så var det nog skönt för både mig och Leia att få åka bil hem. Hon var nog rätt slut efter alla nya intryck av allting. Så nu blir det massa vila och gos för båda två till Tobias kommer hem från jobbet. Imorgon har han en ledig dag så får se vad vi hittar på. Ska försöka ut och åka lite bil också för att fortsätta vänja mig lite att inte ha den gröna skylten där bak. 
 
Fikan hos mina morföräldrar var jättetrevlig, var riktigt mysigt att få träffa dom igen! Vi fick riktigt god paj med bröd och sallad. Som om man inte var sjukt mätt efter det så lyckades jag klämma i mig en kopp Te och två stora kladdkaksbitar med vispad grädde och vilda hallon till. Riktigt gott men oj så mätt jag blev. Blev riktigt pepp på pluggandet nu också under fikat, vet exakt vilka människor jag ska intervjua. Och jag kommer faktiskt inte nöja mig med en person utan jag har en handfull personer jag vill hinna med! Så får se hur jag ska få ihop allt, men tror jag kommer att kunna samla riktigt mycket bra material av det. SUPERPOWER! Ska ta ordentligt med kväll nu och hoppas på att skruttfisen känner sig tryggare ikväll och kan ge både sig själv och oss lite mer sömn.