Jessica Zederfeldt

FÖRSTA TERMINEN KLAR!!!
Hej på er!
 
Vet ni?! Precis som rubriken avslöjar så är första terminen klar nu och jag ler så munnen spricker! Jag sitter på tåget hem nu och har väl en dryg timme kvar innan jag är i Stockholm igen. Tanken var ju att jag skulle åka hem imorgon, men vi hade inga obligatoriska lektioner och vi allihopa tjejer var så sugna på att åka hem och få sommarlov så vi bokade om biljetterna. Dock hittade jag inget flyg så det fick bli tåg tillbaka. Känns lite segt när man vet hur smidigt det är med flyg, men det får funka. 
 
Första terminen har gått BRAAA! Det är klart att man har haft lite motgångar, till exempel då när Leia klev över hela tangentbordet och lyckades radera hälften av min i stort sett klara uppgift OCH SPARA. Så jag fick börja om. Eller all nervös väntan för att få veta resultaten på uppgifterna. Men över lag måste jag säga att allt har gått förvånansvärt bra ändå! Allt har kännts så naturligt att lära sig. Jag har känt igen så väldigt mycket av det vi lärt oss med egna erfarenheter och mina studiekompisar är SÅ JÄKLA FINA OCH UNDERBARA. Tack älskade ni! ♥ 
 
Så nu är det dags för lite sommarlov för mig, jag kommer ju jobba en hel del. Men det ska bli skönt att få vila huvudet från studeierna ett tag. Tobias har lovat att hämta upp mig på centralen och sen äter vi sen middag när vi kommer hem. Gissar jag rätt kommer vi grotta ner oss i fler Prision Break avsnitt innan vi går och lägger oss, det är ju så spännande nu. 
 
 
Tidig Lunch

Nu har jag kommit fram till Arlanda och sitter och äter en tidig lunch innan jag tänkte checka in! Den blev en enorm skål så får se hur mycket jag orkar, käkade ju frukost innan jag åkte hemifrån också. Men aja. Om en timme går planet och sen är det lite vänte tid på resten av tjejerna innan vi tar en taxi tillsammans till Universitetet. Ska bli så skönt med sommarlov snart! 

Snart mot Arlanda
God morgon! 
 
Då var det snart dags för mig att börja röra mig mot Arlanda flygplats. Jag åker upp till skolan idag och kommer hem på Onsdag igen. Vi har några sista föreläsningar, en redovisning och en opponering innan jag kan säga hej till sommarlovet. Ska faktiskt bli en aning skönt att få ta lite ledigt från studierna även om jag kommer jobba hela sommaren. 

Just nu håller jag på att göra mig redo, ska lägga lite smink och borsta håret en sista gång. Och packa ner det sista. Sen är jag klar och redo att åka till Arlanda. Mitt plan går vid halv 12 idag. Så jag behöver egentligen inte stressa men det är skönt att vara ute i god tid. Ska se till att få med mig alla viktiga saker nu som passet och plånboken. Jag behöver alltid dubbelkolla allt tre, fyra gånger innan så jag vet att allt är med! 

Så härligt att det är sommarväder ute idag med! Ingen aning om hur det är i Sundsvall men vår och sommarjackan tar jag på mig idag i alla fall och självklart ska nya fina väskan med! Naglarna är fortfarande fina sen innan jag åkte på semester. Så skönt att känna sig fräsch!