Jessica Zederfeldt

Söndags feeling till maxnivå
 
Hej på er och hej bloggen! Hoppas ni mår fint!
 
Det har hänt lite sen vi hördes sist! Tobias har vart sjuk hela veckan så den lilla skrutten har jag försökt pyssla om så gott jag har kunnat nu när jag kom hem från skolan igen, och nu börjar det vända lite för honom! Skönt, håller tummarna nu att jag slipper åka på något bara.
 
Idag har varit en såndär riktigt bra Söndag! Det känns som att jag har hunnit med extremt mycket, dels tror jag det beror på att man ställde tillbaka klockan en timme så vi vaknade riktigt tidigit imorse. Vilket gjorde att det blev en extremt gid frukost redan kl 9.00. American pancakes med bär, lättvispad vaniljkräm och sirap! Plus, en stor kopp varm choklad. Sockerkick men det var det värt!! Sen hanns det en hel del ärenden, jag har åkt förbi en intedningsbutik och tittat på matta, matgrupp med stolar, Tvbänk och en huvudgavel till flytten. Jag hann också med en städrunda hemma och en mysig eftermiddagsfika hos min mormor och morfar med min mamma! Så himla skön Söndag och nu väntar lite middag och en filmkväll. Jag känner mig riktigt redo för v.44 och massor av jobb och studier. En riktigt bra Söndag för mig helt enkelt.
 
Hoppas ni haft en skön helg ni med och tack för att ni läste inlägget!
Kreativa dagar är bäst
Hej på er! Hoppas att ni mår superbra.
 
Jag sov så dåligt igår och hade en riktig skit-dag helt ärligt. Men det var bara att acceptera och äta lite choklad, somna tidigt och hoppas på att idag skulle bli en mycket bättre dag. Vilket den blev! Jag fick sova ordentligt, riktigt skönt. Åt en riktigt god frukost. Vi har haft bild hela dagen med fågeltema med olika tekninker. Och gått på museeum och lärt oss om en del av forntida Sundsvall och dess historia. Så otroligt intressant! Ja så detta har verkligen varit en toppen dag! Sista dagen också, imorgon har vi lite mer sakpande och en föreläsning innan jag får flyga hem till min älskade Tobias där hemma! 
 
Får jag säga det själv så är jag väldigt kreativ! Och det är dessa dagar som är bäst. När man får skapa både fritt och enligt instruktion. Helt fantastiskt! Tänk att detta är en del av min utbildning. 
 
Nu ska jag sätta mig och pilla lite med min portfolio innan vi går och köper middag. Jag ska gå ner på gatan här på stan i Sundsvall, precis utanför vårt hotell och köpa en svingod sushi för andra gången denna veckan! Det är nog den godaste jag ätit, eller åt minstånde lika god som den jag åt på när jag reste i USA med min fina morbror och mina två älskade kusiner! Som sagt, idag har det varit min dag. Jag hoppas på en lika bra dag imorgon!
 
Tack för att ni läste detta inlägg! ♥
new england salad
Hej på er, hoppas ni mår toppen!
 
Jag hinner bara med en liten snabb uppdatering nu. Jag har precis kommit fram till Sundsvalls flygplats och väntar på två andra tjejer från min klass. När dom landar så tar vi en taxi direkt till skolan och har två seminarier innan vi åker till hotellrummet och kopplar av för kvällen. Jag känner mig ändå rätt taggad för den här innevecka, känns som att det kommer gå fort denna gången! Jag hann med en riktigt god sallad på Arlanda också i förmiddags, melon, getos, kyckling. Ja ni fattar! Så himla fräsch och gott. En liten feeling av sommaren som vart! Dock gjorde salladen att jag nästan missade planet men jag hann med i sista stund som tur var!
 
Tack för att ni läste inlägget ♡