Jessica Zederfeldt

HEY YOU!
 
Hej på er! 
Hoppas ni mår toppen! Jag är ÄNTLIGEN HELT FRISK, peppar peppar! Och vet ni, NU börjar allt ramla på plats i min vardag. Det känns så himla skönt. Vi har bott i lägenheten i 2 månader, kommit ordning med det mesta. Jobbet funkar bra, träningen... nja den kan vi väl bättra på. Skolan går bra. Ja ni läser ju själva. Så jag har fått lite energi över till bloggen igen. 

Men hörrni, det här med att vara perfektionist och otroligt petig med saker och ting som ska göras, det är himla jobbigt för mig när jag ska blogga. Jag vill ju att allt ska bli perfekt varje gång, fram för allt med kvalitén på bilderna jag delar med mig av. Och visst tycker jag bättre om att själv gå in på andra bloggar med riktigt bra kvalité på sina bilder. Men jag orkar lixom inte lägga ner det jobbet som krävs för att få det så. Så jag får helt enkelt lägga det kravet på mig själv åt sidan just nu när jag har massat annat istället. 
 
 
Så vad har hänt då, skolan ni vet. Det tar en del tid, jag har jobbat, träffat mina vänner, min familj. Så som det brukar va, av nån anledning har jag lixom svårt att klämma in bloggen där emellan. Förstår inte hur folk lyckas planera sin tid så bra som får ihop den biten också... Och nu ska jag egentligen försöka göra klart en skoluppgift, men så sitter jag och bloggar och lagar mat istället. Motivationen är inte på topp just nu. Men lika bra att få det överstökat. 
 
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg!
Tack för att ni läste 
HAN ÖVERRASKAR ALLTID
Hej på er!
Vet ni, Tobias lyckas alltid överraska mig, egentligen så känner jag att vi överlag har ett väldigt romantiskt förhållande. Vi berättar ofta om vad vi uppskattar hos varandra, vi dejtar ofta, pussas MYCKET och säger att vi älskar varandra säkert 5 till10 gånger per dag! För vissa kan det låta som att man tjatar ut dom orden, men för mig betyder det lixom lika mycket varje gång. Och det finns så mycket hemskt som kan hända när som helst i livet så jag anser att det är bättre att berätta och säga det man vill till den andra på en gång när man känner det istället för att vara rädd för att "slita ut" fina ord och komplimanger. Jag säger det hellre en gång för mycket än en gång för lite!
 
 
Igår kom jag hem till det här när han sen skulle åka och jobba. Plus att det stod en hel hallonmousse tårta med vitchoklad i kylskåpet bara till mig! Halva tårtan försvann... så att han överraskar såna här lite mer speciella dagar är så otroligt mysigt. Älskade människa! Som sagt, jag hoppas ni också hade en riktigt bra dag igår ❤
 
Tack för att ni läste!
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg❤
VARDAGSRUMMET JUST NU

Hej på er alla fina! Hoppas ni har en superhärlig start på helgen!

Jag har börjat min med att skjutsa iväg Tobias till jobbet, fotat MASSOR av bilder på hur vardagsrummet ser ut just nu, till er,  och bakat en kladdkaka som jag bland annat ska ha med mig ikväll. Det är knytis med mina arbetskollegor hemma hos fina Malin. Jag har riktigt längtat massor till den här kvällen, tänk att det är så jäkla roligt att umgås med sina arbetskollegor på helgen också, även fast man träffar dom nästan varje dag annars. Haha lite komiskt egentligen! 

Hur som helst, bilder var det ja! JAG HAR FÅTT IN VÅREN I VÅRAT VARDAGSRUM! Jag tycker det blev så härligt och uppiggande. Plus att fåtöljen verkligen fick komma till sin rätt. Men som sagt, nu är det bara tavlorna som ska upp på väggen och så får vi se vad vi gör med klätterträdet, antingen köper vi ett nytt mer stabilt eller tar bort det helt. Leia använder det i alla fall knappt nu, hon nöjer sig bra med att ligga högst upp på vitrinskåpet istället. Så vi får se. Men här har ni en hel del drös med efterlängtade bilder på hur vardasgsrummet ser ut just nu i alla fall!


Vad tycker ni? ♥ Jag tror verkligen att pricken över i:et kommer att bli när tavlorna kommer upp. Jag prövade att hålla upp dem på väggen och det såå bra ut, precis den där varma-välkommen-hem-till-en-kärleksfull-familj-med-en-krydda-stil-känslan. Jag hann få visa Lisa och Kasper som kom över på middag hos oss igår, vilket alltid är lika underbart och imorgon har jag tvingat hit mamma och pappa på en kaffe medan Tobias jobbar så att jag får visa dom också. Det är en speciell känsla att bjuda hem dom man tycker om och visa upp sitt alldeles egna hem ta form, efter allt flyttande som jag och Tobias gått igenom. Men idag då, jag ska strax fixa mig lite snabbt, hämta ut ett paket på posten, köpa lite gott på systemet, baka en matpaj som också ska med och sen fixar jag mig dundersnygg inför ikväll och drar i väg med klackarna bort till Malin vid 5. Jag hoppas ni också får en riktigt jädrans bra Lördag fina ni! 
 

Tack för att ni läste! 
Gilla och kommentera gärna för fler inlägg!