Jessica Zederfeldt

NÄSTA PROJEKT
 
Hej!
Äntligen hemma och dags för mig att ta helg! Men innan det hinner vi såklart med en Fredag kväll och jag kommer spendera min med en del fix hemma och förberedelser inför den nya mattekursen som nu startat. Sen kommer jag lägga mig raklång på soffan framför Tv:n med tända ljus och bara vila. 

Det är så skönt nu när vardagsrummet verkligen har tagit form på riktigt, det känns lixom som ett riktigt rum nu när Tv-bänken och den nya taklampan kom på plats. Och jag har redan börjat fundera ut åt vilket håll nästa projekt ska gå, nämligen badrummet. Jag längtar så mycket efter ett badkar så det känns verkligen som ett prio på listan, men vi får se vart det landar och när. Badkar kostar ju ett par 1000-lappar... Men det här är vad jag har tänkt mig i badrummet, duschdrapperiet från H&M Home har jag redan. 
 
Och det här är vad jag har att jobba med...

Har ni renoverat erat badrum med enkla medel som inte kostar så mycket? Vad har ni gjort? Vore supertacksam om ni har tips och idéer. 

Gilla och kommentera gärna! 
Tack för att ni läste ♥
NY ANSTÄLLNING OCH BUBBEL

Hej på er!
Ja som ni precis läste i rubriken så har jag fått en ny anställning på en annan förskola, men heltidstjänst. Och det kommer passa mig hur bra som helst eftersom att jag studerar på distans. Jag vet att tanken är att man ska sitta 8 timmar om dagen med sina studier eftersom att jag studerar på heltid. Men det har jag inte gjort sedan jag började för ett år sedan och har fått fina betyg ändå. Så vill man så går det! OCH JAG VILL! Jag trivdes enormt bra på min förra arbetsplats men den nya anställningen hade många fördelar. Dels får jag 5 minuter till jobbet med cykeln, underbart! Jag får jobb på heltid och ingå i ett arbetslag mer på riktigt. Jag känner att jag kommer att utvecklas enormt, så jag kunde helt inte tacka nej. Nya anställningen börjar på MÅNDAG! 


Så sista arbetsdagen på förra arbetsplatsen var förra veckan och då fick jag en stor flaska mousserande vin, den gjorde sig riktigt bra i vår egna variant av barbord från Ikea. För er som är nyfikna på vad jag använt som barbord så är det Ikeas pedistal som det egentligen ska stå gröna växter på. Men jag tyckte detta passade riktigt bra hemma hos oss, och funderar på att dricka upp champangen som står där under och lägga dit lite böcker och ställa dit en lerkruka med en grön växt i istället, vad tror ni om det?!
 
Tack för att ni läste ♥
DET ÄR SÅ JAG VILL HA DOM!
Hej på er!
Dagarna börjar närma sig och snart är det dags för avdjutning av mina tänder och ordentlig konsultation inför tandställningen. Det går så fort, och även om jag har kollat på massor av vloggar om allt som har med min sorts tandställning att göra och fått riktigt klart för mig att det kommer att göra riktigt riktigt jätteont vissa perioder så längtar jag massor tills det är dags!
 
Men kolla mina tänder på bilden, helt ärligt, visst ser dom riktigt fina ut? Men vet ni, det är bara ena tandraden. Och man visar sig ju alltid från sin finaste sida, right?!
 
Den andra sidan har jag en tand som ligger lite för högt upp i tandköttet och en annan som är helt vriden åt fel håll plus att den sitter mycket längre in i gommen än dom andra tänderna. Så det ska fixas. Plus att min special tandläkare vill sätta en på undre tandraden också, och visst jag har lite smått sena tänder där också men inget som jag stört mig på. Men det ska fixas för att den tandraden ska stämma överens med resten av mitt nya bett som blir av den övre tandraden. Och sen så känner jag väl att de gärna får fixa de undre tänderna till raka också när vi väl ändå är igång! Så som sagt, jag är riktigt taggad. En smula nervös, men det är bara för att kontrollbehovet kickar in!
 
Tack för att ni läste ♡