Jessica Zederfeldt

Date night
Hej på er och ledsen för dålig uppdatering!
 
Jag hoppas att ni mår jättebra! Jag har börjat känna mig riktigt trött och orkes lös nu igen ett tag tillbaka så jag måste nog se upp lite med att köra på för hårt. Igår när jag kom hem från en riktigt bra arbetsdagar, som jag alltid har nu för tiden så kom ångesten som ett brev på posten. Jag kände mig väldigt nere och ledsen så Tobias kramade om mig och gick ut genom dörren. Sen plingade han direkt på igen och jag gick och öppna. Och där stod han charmig och snygg och frågade om han fick bjud mig på dejt. Haha åh, så söt och vad mycket det gjorde för min kväll. Så vi kilade upp till en restaurang i närheten av oss och åt trerätters, en tisdagskväll. Och det var så ljuvligt gott. Skagenröra med avokado, pasta med oxfilé, kantareller och krämig rödvinssås med grädde. Jag tog en så supergod alkoholfri drink, en sur med ananas juice och en efterrätt. Mums så gott! Sen satt vi och bara njöta och pratade ett par timmar, ett riktigt pepp talk. Snacka om att han vet exakt vad som behövs när det behövs! Det var så mysigt. 
 
Det är verkligen en viktig grej för oss att göra regelbundet varje månad, att vi bjuder varandra på dejt, hittar på mycket roliga saker tillsammans som ger ordentligt med kvalitetstid. I vinter har vi en hotellövernattning med middag som väntar i stora vackra Stockholm.
 
 
Som sagt alllt går lite upp och ner, men jag fortsätter bara försöka göra det bästa jag kan av det hela. Och nu ska jag sätta mig och skriva en lista för vad som ska fixas innan jag går och lägger mig. Organisation och massor av listor är det som funkar bäst och som jag mår bäst av. Hur gör ni för att få allt att gå ihop?
 
Tack för att ni läste det här inlägget! ♥