Jessica Zederfeldt

JAG BYTER PORTAL
 
Nu har jag bestämt mig, precis som rubriken så kommer jag nu byta portal. Ett beslut som jag har velat fram och tillbaka det senaste året faktiskt. Det handlar inte om att jag behöver en ny start eller att jag känner att bloggen går för trögt eller så. Utan det handlar bara om att jag känner att jag är trött på att designen strular, som är så viktigt för mig, både som bloggare och läsare. Jag är trött på att blogg.se har tekniska problem, jag tycket inte om deras app överhuvud taget vilket gör att det blir svår bloggat för mig när jag är på språng. 
 
För tillfället känns allting riktigt bra, jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas. Ni som också bytt portal från blogg.se till Nouw eller som alltid har haft sin blogg på den portalen, kan ni inte skriva era åsikter om vad ni tycker är för och nackdel jämfört dem båda. Jag har sett att fler av dom bloggar jag själv följer också har flyttat över till Nouw istället vilket blev en av anledningarna att jag kände mig säkrare i mitt beslut!
 
Just nu så har jag ingen egen domän till den nya portalen men det är under arbete. Jag vänat på svar för att se hur dom kan lösa det åt mig. Men så länge kommer ni hitta mig på:

http://nouw.com/jessicazederfeldt
 
På min instagram profil hittar ni också en dirket länk till den nya bloggadressen.
 
Det finns ett sprillans nytt inlägg på nya bloggadressen med allt om BABY SHOWERN jag hade för min syster igår! MASSOR AV BILDER, temat gick i rosa, vitt och guld. In och kika! 


Hoppas att ni vill fortsätta att följa mig och tack för att du läste ♥