Jessica Zederfeldt

95 DAGAR KVAR!

God morgon fina ni! 
En utav alla saker som jag alltid har högst upp på önskelistan är att resa. Det är verkligen det bästa som finns, att få se och uppleva nya miljöer och platser. Dessutom sägs det ju att en resa är det enda som man kan köpa som man blir rikare av, (om man inte räknar med en trisslott eller en bra aktie fond då!)... fast nu när jag tänker efter finns det ju massor av saker man kan köpa som gör en rikare. Det beror ju helt på hur man ser på saken. Men ja. Hur som helst. Idag är det "bara" 95 dagar kvar till vi åker 10 dagar till Grekland med Lisa och Sebastian. Och som vi längtar! Jag är övertygad om att det är en resa jag kommer att minnas för resten av mitt liv, med glädje och inget annat. 10 dagar på Kanarieöarna, Chania. Värme och stränder. Åh jag vill åka nu! 

För ett par år sedan gjorde jag en deal med mig själv att jag skulle försöka besöka 3 nya länder varje år. Och vet ni, konstigt nog har jag lyckats med det. Det har blivit solsemestrar, upplevelse resor, både weekends och lite längre semestrar. Och det här året ser inte ut att bli sämre, vi har Grekland som sagt, sen finns det planer på att åka ett par dagar till London. Där har jag ju i och för sig varit förut, men vi tänker oss ett besök utan för London stad där jag inte varit förut. Och den 3:e destinationen är Irland, för att äntligen åka och besöka våra två underbara vänner som bor där, Ida och Brent! Jag hoppar verkligen att alla planer och ekonomin går i lås. Som sagt, jag älskar att resa. Tobias också. En liten hobby kan man säga, en väldigt dyr hobby... 

 
Har ni någon favorit resa eller något land ni skulle vilja besöka? Något jag borde lägga till på önskelistan?!
Tack för att ni läste! ♥
#1 - trisiaa

Va kul med Grekland! Och va härligt att du har lovat dig själv att försöka besöka 3 nya länder/år :D

Svar: Ja det ska bli riktigt roligt att åka dit! Jag har inte vart där förut så ska bli spännande! :) Ja jag hoppas också :D Så roligt att se nya platser :)
Jessica Zederfeldt

#2 - Tilda

Så härligt det låter! Hoppas alla era planerade resor blir av <3

Svar: Tack! <3 hoppas jag med hihi! Ska bli så skönt att få komma iväg till solen! Har du någon resa planerad? :)
Jessica Zederfeldt

#3 - Bella

Åh vad roligt med Grekland!

Svar: Verkligen! Har du varit där? Har du några bra tips?! :)
Jessica Zederfeldt

#4 - Matilda Berlin

Men alltså WOW vilket bra mål! ska försöka övertala Richard om att det är ett mål vi med borde ha, haha! =) Kram <3

Svar: JA GÖR DET! :D <3 Det går om man vill! Och dessutom behöver man ju varken åka långt eller länge varje gång :) kram!! <3<3
Jessica Zederfeldt

#5 - Emilia

Så roligt med Grekland! Älskar också att resa och ska verkligen göra det mer när jag har chansen! Ett ställe jag såå gärna vill besöka är Bora Bora! Sök upp det, värsta paradiset!

Svar: Jag det ska bli så skönt och roligt att åka dit! Har inte varit i Grekland förut, har du? :D Åh det låter heelt underbart! Ser fantastiskt ut! Det ska jag verkligen lägga till på listan!! <3
Jessica Zederfeldt

#6 - Ida

Så roligt att åka till Grekland :D Var på Kreta för 2-3 år sen.
Jag har 2 resor som ligger på topp, Egypten som jag for till förra året med min kille och så den senaste alpresan som gjordes i december 2015 :)
Annars hade jag lätt kunnat besöka Kanda och Australien :)

Svar: Åh vad tyckte du om Kreta? :) Ja det ska bli så skönt att få åka på semester till solen! Åh Egypten har jag också besök och det är verkligen ett minne! Men inte aplerna, jag behöver nog öva på skidor lite mer först haha! Men jag gissar att det är otroligt vackert? :) Verkligen, det låter som två magiska resor båda två!!
Jessica Zederfeldt