Jessica Zederfeldt

More of the BLUE


Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här
 
Sponsrat inlägg

Eller vad tycker ni? jag fullkomligt älskar att blanda en ledig stil i vardagen med dagar av lyx, (när man orkar det). Sen att det blåa och lite mörka detaljerna syns mer och mer i butikerna tycker jag också är ett riktigt plus. Jag menar, även om detta faktiskt är ett sponsrat inlägg så skriver jag starkt under på att jag tycker det mörka passar alldeles perfekt till dom ljusare dagarna vi börjar få nu. Ljusrosa och vitt i all ära, men smälter man inte in lite väl mycket i allt ljus runt omkring? Passar det inte bra med en mörk outfit mitt i solen?! Jo, med ett par snygga solbrillor på så blir det ju riktigt vårit ändå! Praktisk, bekvämt och sjukt snyggt är min favoritkombo. 
Drömmer till sol, bad och värme!
 
Jag längtar så himla mycket nu! Det är mindre än en månad kvar till jag får värme, massor av god mat och drinkar i första hand och känna det svalkande poolvattnet mot kroppen. Sanden mellan tårna och en glass i min hand, eller vad säger ni?! Åter igen, jag önskar jag bodde i ett varmt land året om.
 
Men nu krigar vi på denna dag och så närmar vi oss solen med stormsteg. Jag har hunnit bränna av en väldigt jobbigt Tabatapass idag, herre gud alltså! Pulsen och musklerna fick jobba stenhårt och även om vi vart klara före tidsplanen i boxen räckte det gott och väl. Jag tror jag hade rent utav sagt spytt om jag fortsatt. En klapp på axeln till mig och min fina syster. Nu har jag ätit frukost för ett tag sedan och planen är att läsa igenom ett antal artiklar, göra några frågeställningar kring dessa som senare ska användas i en intervju. Räcker tiden till packar jag lite också innan jag tar bilen för att beställa ballonger till vårat kommande 25-årsfirande och hämtar upp min prins. 
 
Förresten, jag ska visa upp mina godingar som jag fått hem också, skorna ni vet som jag köpte för ett pangpris i för ett par dagar sedan...
 
Säljer ut massor av fint
God kväll på er! 
 
Det har verkligen varit full rulle idag med! Vi har hunnit packa massor och åkt över med nästan allt porslin till nya lägenheten. Vi fick med oss så mycket av porslinet att vi glömde lämna två tallrikar hemma till middagen vi skulle ha ikväll, lunch och middag i morgon. Haha, men det gick bra att äta ur djupa tallrikar också som vi glömt kvar. Vi har hunnit med en vända i badrummet med lite småfix, mer ska fixas innan ni får se! Och sen har vi skruvat ihop ytterligare en möbel som ska fungera som en "barvagn" hos oss. Vi tog även med lillskuttan idag så hon fick nosa in sig på vårt nya hem. har suttit och lagt upp en hel del möbler också som vi vill bli av med fortast kvickt. Är det kanske någon av er i stockholmsområdet som är i behov av dessa så hör av er vet jag. Grejerna finns just nu i Huddinge. Allt är i nyskick och pris kan diskuteras om så önskas! 
 
Nu ska jag fortsätta packa lite och sen går jag och sover för idag! Vi hörs imorgon.
citiboard Av någon märklig anledning får jag inte bilden åt rätt håll men det får duga... citiboard citiboard citiboard