Jessica Zederfeldt

Stor puss till er
Taaack hörrni för att ni är så fina och fortsätter titta in på bloggen även fast det vart tunt med uppdateringar över helgen. Jag har haft några sånna här riktigt skit-tycka-allt-är-världelöst-dagar plus att jag skickade in min första "stora" uppsats i söndags förmiddag vilket gjorde mig helt ur balans och nervös.
 
Men nu en ny vecka med fortfarande lika underbart väder. Och jag är mer än redo. Jag ska ta tag i en ny uppgift här hemma nu, laga lite matlåda och åka och hämta ett paket lite senare på posten. Visar er sen imorgon. Förresten har ett par utav mina flipp flopps kommit. Och jag vart så otroligt nöjd, visste att jag skulle blir 110% nöjd med dom men ändå så var dom ännu finare än jag föreställt mig. Lyckat köp!
 
Hur som helst lite senare åker jag hem till min syster en stund, så efterlängtat! Sen dags tills att Tobias slutar åker jag och handlar lite småsaker på hans jobb innan vi åker hem tillsammans. 
 
Imorgon hjärtisar är det en rätt tung dag, vi ska på begravning för Tobias helt fantastiska gammelmormor som jag fick äran att lära känna. En helt magisk och fantastisk liten tant var det jag hann lära känna och det är jag så otroligt tacksam för. En dag i taget ♥
 
xx
BLÄ
 
Hej på er!
usch det här var verkligen inte min dag. Idag är en sådan där dag för mig när man inte känner motivation till något över huvud taget, men samtidigt få ångest av att ligga kvar i sängen eller bara ta det lugnt i soffan. Riktigt jobbigt med sånna här dagar. Det viktigaste är väl att man får försöka acceptera att det är okej att ha sånna dagar också! Men det kryper ändå i kroppen på mig. Det värsta är nästan att solen är helt fantastisk ute, men endå känns det som hundra mil fram till ytterdörren! Men men, det får vara en sån dag idag. Det blir bättre i morgon.
VACKERT
 
Detta är inte ett sponsrat inlägg.
 
Riktigt fint från Cubus. Om jag någon gång handlar Bh:ar på andra ställen än från Victoria´s secret så har det varit från Cubus men i så fall endast en modell. Man kan säga att jag är väldigt kräsen när det kommer till underkläder. Men nu kom Cubs ut med den här sötnosen. Jag tycker verkligen att den är superfin! //Find here Funderar på att kanske beställa hem en så småning för att pröva. Men får se. Är det någon som har prövat den? Förresten lånade jag bilderna från deras instagramkonto lite snällt. 
 
xx