Jessica Zederfeldt

Förvarar mina smycken i en ask av marmor

Jag och Tobias hade en så otroligt mysig dag igår, vi båda var lediga och han ville att vi skulle cykla ner till köpcentret som ligger ett par minuter bort för att fika och gå och titta i affärer. Sagt och gjort. Vi lyckades äta frukost, fika och äta lunch på en och samma gång på inredningscafét som finns där. Det är så mysigt att sitta där i sofforna med bra musik en stor kopp Te, inredningstidningar och min fina sambos sällskap, jag skulle kunna sitta där i flera timmar. 

Men vet ni, förutom lite kläder som vi kom hem med köpte Tobias den här fina asken till mig. Jag blev helt kär i den när jag fick den av honom. Kolla så fin och praktiskt! Som ni ser så använder jag min som förvaring till mina smycken. Perfekt när man inte vet vart man ska förvara just dom sakerna, plus att det är en så fin inreningsdetalj! Hur för varar ni era smycken? 

Tack för att ni läste inlägget! ♥

Rörig Onsdags morgon

God morgon på er allihop! Hoppas ni har en toppendag mitt i veckan! Min har varit en smått rörig morgon, men annars är allt bra tack!

Första gången jag vakanade i morse var kl 5 av att Tobias telefon ringde... jag om och vaknade lite senare av att Leia höll på att jaga en geting som tagit sig in, och det slutade ju inge bra sist eftersom hon blev stucken och svullnade upp om nosen och tassen. Så efter lite jagandes runt i lägenheten lyckades jag få ut den igen och kunde somna om ytterliggare en stund. Sen ringde min klocka vid halv 7, roligt! Och jag som var ledig. Och nu kunde jag inte somna om så jag gick upp en stund senare och gjorde frukost. Insåg att mina batterier på mobilen hade tagit slut och jag skulle försöka ladda den. Men tror ni det gick eller? Nej! Det är något krongel med själva laddningsuttaget så man måste hålla laddsladden på ett visst sätt och lägga ner telefonen försiktigt för att den inte ska sluta ladda. Den kan liksom bara ligga i ett visst läge. Men jag känner inte att det är någon idé att skicka in telefonen på lagning eftersom mitt abonemang snart går ut ändå. Och då kan jag ju hämta ut en ny. Så jag försöker stå ut tills dess.

När jag äntligen fått lite batteri hör jag att jag fått ett meddelande från jobbet som frågar om jag kan hoppa in ett par timmar från 14. Sjävklart kan jag det och ringer i lite smått panik och ber om ursäkt att dom fått vänta med svar från mig. Men det löste sig. Uppe på allt detta, har jag ringt företaget som jag beställt studentlitteratur ifrån, som strulat till det, och försökt lösa det. Detta var nog inte min morgon riktigt men jag känner mig pigg och glad ändå nu, konstigt nog. Jag som alltid för lät sånna småsaker påverka hela min dag förut! 

 

Hur som helst, nu är jag alltså påklädd och lägenheten är städad. Så nu hinner jag blogga lite innan jag cyklar iväg till jobbet. Hoppas att ni inte har behövt ha en lika rörig Onsdags morgon som jag har haft och att ni får en riktigt fin dag! Solen är ju framme! Är den det hos er med? 
 
Tack för att ni läste inlägget!♥
GK Hair serum
En sak som jag verkligen måste tipsa om är att använda serum för håret. Jag har använt mitt nu från GK Hair i ett par veckor och älskade det från första gången jag prövade det och har tyckt om det precis lika mycket varje gång. Jag är verkligen ingen produkt expert så för bättre information om serum så kolla på nätet eller hör med din frisör. Men helt ärligt med handen på hjärtat så vet jag inte vad för magi den gör med mitt hår!!
 
Jag har upplevt mitt hår som rätt torrt, lite frissigt och lätt tovigt. Plus att efter att jag fönat håret, borstat och försökt göra något fint svall så har det endå lixom inte känts som en hel frisyr. Men det gör det verkligen nu när jag använder serumet. Det finns säkert flera andra serum som är minst lika bra eller bättre, vad vet jag. Men det jag vet är i alla fall att håret luktar helt galet gott med serumet i, det får en lyster och mjukhet i stråna. Frissigheten mattas ner och hela håret blir liksom mer följsamt.
Eftersom just detta serum är på pumpflaska är det väldigt lätt att dosera lagom mycket! Vilket är ett stort plus för mig eftersom jag är expert på att dosera alldeles för mycket av alla hår produkter. Jag tar runt 4 droppar i händerna som jag masserar in i längerna i blött hår. Sen fönar jag. VÄNTAR tills håret har svalnat och sen borstar. Om det är en dag jag inte tvättar håret tar jag ett par droppar i händerna och duttar med handflatorna i längderna i mitt torra hår. Jag tycker det blir magi! Och nu när jag har haft rätt torrt och skadade hårstrån så har jag använt serumet rätt flitigt! Ett annat plus är också att man inte blir fet eller oljig i håret utav ett serum eftersom det inte innehåller olja. Jag ger hår serum många tummar upp och tycker verkligen att ni ska pröva detta om ni har torrt, tråkigt och bökigt hår! ♥
 
Tack för att ni läste inlägget!♥