Jessica Zederfeldt

23 December, vår lilla julafton
 
Nu är nästan allt klart här hemma inför julen och ikväll. Mina naglar är julredo, röda och fina. Tänk vad lite fina naglar kan göra gott för ens självförtroende! Jag ska strax hämta upp Tobias och sen åker vi hem till mina föräldrar för att fira jul. Min syster och hennes man kommer också dit. Och självklart ska våran lilla tuss med också och hon är redo med röd fluga runt halsen och supernyfiken på sitt stora paket med massor av snören som hon ska få. För er som inte vet så pratar jag nu om våran lilla katt. 
 
Varje år, dagen innan julafton firar vi alltså Lilla julafton som vi kallar det. Vi har gjort det i många år nu och tanken från början var att det bara var mina föräldrar, min syster och jag som myste kvällen innan julafton. Min mamma är världens häftigaste superwoman på alla sätt man kan tänka sig. Och jag har inte träffat någon annan mamma som lagar lika god mat varje gång som hon gör! Hon kan verkligen koka soppa på en spik.
 
Hur som helst, förutom att hon lagar fantastisk mat så är hon så bra på att planera. Och även om man som liten ibland hörde svordomar från köket så kände man aldrig av att hon var stressad. Så den 23 december varje år är i stort set allting klart inför julafton. All mat, pynt och julklappar. Bara det allra sista, sista fixas på julafton. Och stor elouge till att i sort sett allt är gjort från grunden. Så tanken var då att eftersom allt är klart den 23 så skulle vi hinna känna julkänslan, lugnet och bara umgås med varandra. Plus att vi skulle provsmaka allt. Som en liten mini jul med ett paket var att öppna också. Resten sparades till julafton. Och så här mysigt har vi haft varje år. Men med tiden har ju vår familj utökats och nu har både jag och min syster två fantastiska män i vårt liv och självklart får dem vara med och dela den här traditionen med oss, men sen är det faktiskt inga andra som är välkomna den kvällen. Vi vill mysa, bara vi. 
 
Jag tackar mina föräldrar innerliggt för allt det här. För mig är julen något alleles extra. 
 
Tack för att ni läste! ♥
#1 - Tilda

Åh vad mysigt!! <3

Svar: ja det är en av de bästa dagarna på året :) hoppas du hade en riktigt bra jul :) <3
Jessica Zederfeldt

#2 - Gabriella

Såå himla mysigt!! God jul <33

Svar: Ja ^^ Hoppas du hade en riktigt fin jul :) <3
Jessica Zederfeldt

#3 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Så mysigt det låter :). Jättefina bilder på julstrumporna med :D. God jul på dig :)

Svar: Tack ja jag älskar dom strumporna :D Hoppas du hade en fin jul! :)
Jessica Zederfeldt

#4 - Matilda Berlin

Guu vad mysigt det låter! Hoppas du hade en underbar jul fining <33

Svar: Det var den verkligen! Hoppas du också hade en underbart bra jul <3
Jessica Zederfeldt