Jessica Zederfeldt

Min egna Joe & The Juice bar
God morgon! Hoppas ni mår bra idag, det gör jag tack! Snart Fredag för många av er hörrni! 
 
Er Torsdag idag, min Fredag. Jag har 4 lediga dagar nu innan några jobbpass igen. Och den här dagen ska jag i stort sett bara ägna åt studier. Tobias jobbar ett mellanpass idag och börjar vid 11 så vi hann med en smoothie på morgonen framför ett avsnitt Game of Thrones. Men tänk hörrni. För mig hade det varit drömmen att ha en egen Joe & The Juice bar hemma. Dom gör såå goda smoothies och juicer. Så slapp man lixom göra det själv och så blir dom alltid sådär lyxigt goda varje gång! Jag hoppas att ni har haft någon av dessa någon gång för dom är som sagt så himla goda. 
Men tillbaka till verkligeheten då, jag ska fixa mig pluggredo nu lite snabbt och sen sätta igång med att få en uppgift klar. Det är så skönt när man kan bocka av allt man har skrivit ner på dagens "Att-göra-lista". 
 
Förresten, jag försökte verkligen gå in i går och skriva ett inspirerande inlägg men jag var så himla trött i kroppen efter jobbet så det kändes nästan som om fötterna skulle trilla av. Jag skrev väl ungefär halva inlägget och sen orkade jag inte mer så jag struntade helt enkelt i det och somnade istället. Så det inlägget får komma upp lite senare istället. Men är så glad att så många av er kikade in på bloggen igår i alla fall! NI är bäst! 
 
Tack för att ni läste det här inlägget! ♥
#1 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Älskar smoothie<3

Svar: Visst är det gott!? kram!
Jessica Zederfeldt

#2 - Emelie Karlsson

Åh vad sugen man blev på smoothie nu!

Svar: Håller verkligen med dig!!
Jessica Zederfeldt

#3 - Agnes

Åh, vad skönt med några lediga dagar....och smoothie hihi <3
Ha en bra fredag fina du :)

Svar: Ja verkligen! Här ska de det njutas till max! Hoppas du med får en superskön helg! :D<3
Jessica Zederfeldt