Jessica Zederfeldt

VAD ÄR DET SOM SAKNAS?!
God morgon! 
En till dag med sol och fåglar som kvittrar. Låter super klyschigt men jag vaknar 7.15 nu av mig själv på morgnarna tack vare det. Pigg och glad?! Vad har hänt lixom? Det är beundransvärt hur mycket man kan påverkas av solen, i alla fall jag. Och nu sitter jag här i mitt vardagsrum och äter frukost, en stor kopp Te och två smörgåsar på glutenfri sirapslimpa. Jag är inte glutenallergiker men jag tycker om att kombinera gluten och glutefira produkter, eftersom att jag älskar all form av pasta och bröd tänker jag att det kan vara sunt för min lilla mage att variera.

Hur som helst, jag känner att jag behöver er hjälp! Jag blir lixom in klok på den här delen i vardagsrummet. Jag tycker det är fint men det är något som fattas och jag kan inte sätta fingret på vad det är... Är det en detalj som saknas, något som ska bort? Är färgerna fel? Ja jag vet inte, men jag skulle bli enormt tacksam och glad om ni kunde dela med er av era åsikter till mig och hur jag ska få till den där sista lilla touchen. Kommentera jättegärna! ♥ 

Jag funderar på om det är shabby chic spegeln som saknas ovanför braskamninen bara, eller om pedistalen kanske skulle vara finare i vitt. (Dock är det inte min sak att bestämma eftersom det är Tobias gammelmormors gamla som han fått ärva). Vad hade ni gjort om det här var erat vardagsrum? 

 
Tack för att ni läste! ♥
#1 - Sandra

Jag hade satt något bredvid braskaminen, där vägguttaget syns. :) ett litet bord tex med en hög böcker och ett ljus eller liknande. Eller en mindre "bokhylla" med lite böcker och pynt. Tycker det ser ut som ett stort hål vid den delen av hörnan, kanske någonting där som saknas? :)

Svar: Wow vilke bra idé! jag har också kännt att det har varit något som saknats där men jag har lixom inte vetat hur jag ska få till det! Jag har ett marmorbord som vardagsrumsbord, tror du att det skulle passa med ett litet sidebord i marmor där också då? Böckerna är också ett jättebra tips :D Tack snälla!
Jessica Zederfeldt

#2 - Sandra

Ja men det hade funkat absolut! :D

Svar: Tack! :D Nu är ett sådant litet bord inhandlat och på plats! Och det blev superbra, jag updaterar på bloggen under veckans gång :) kika gärna in och se hur det blev!
Jessica Zederfeldt